Vanuit de prachtige stad San Francisco reist u naar het Yosemite National Park. In dit park kunt u twee dagen lang een leuke, lange & leerzame wandeling maken!

Dag 1:

Bij aankomst in San Francisco kunt u uw huurauto ophalen op het vliegveld. U overnacht in het Best Western El Rancho Inn nabij het vliegveld, zodat u niet meteen met uw huurauto de drukke stad in moet.

Dag 2:

U rijdt ongeveer 4 uur door het achterland van San Francisco naar Yosemite National Park. Hier verblijft u drie nachten in de houten Cedar Lodge in El Portal. ’s Middags is het mogelijk om een bezoek te brengen aan de immense sequoiabomen van de Mariposa Grove.

Dag 3:

Op deze dag gaat u weer een bezoekje aan het Yosemite nationaal park brengen. Dit park is een van de drukste parken van het continent. Bij het informatiecentrum kunt u uw auto parkeren en vervolgens de bus naar Glacier Point nemen.  In Glacier point gaat u een lange, maar een leuke en leerzame wandeling maken. Tijdens deze wandeling wandelt u langs de Yosemite Valley, Illilouette Falls en Vernal Falls. Aan het einde van deze wandeling kunt u weer de bus terug nemen.

Dag 4:

Ook vandaag kunt u een prachtige wandeling maken door het indrukwekkende Yosemite. Tijdens deze wandeling kunt u een bezoekje brengen aan de alpiene Tuolumne Meadows.

Dag 5 & 6:

Op dag 5 & 6 gaat u een wandeling in het Sequioa National Park maken. In dit park staat de grootste levende organismen: de sequioa-boom.

Dag 7:

Vandaag heeft u een lange reisdag voor de boeg. U rijdt in 7 uur om de bergketen van de Sierra Nevada, door de gortdroge Mojave woestijn naar Las Vegas. Het is mogelijk om deze reisdag te onderbreken met een extra overnachting in Barstow. In dat geval heeft u ook nog de gelegenheid om de volgende dag Galico Ghost Town te bezoeken. De keuze is aan u. In Las Vegas overnacht u in een 5 sterren hotel.

 

Dag 8:

In de loop van de ochtend levert u uw huurauto in op het vliegveld. Hier eindigt uw tour.

 

 

 

 

Personen Prijs
1 persoon (eenpersoonskamer)

 

€4000
2 personen (tweepersoonskamer)

 

€2300
3 personen (driepersoonskamer)

 

€1500
4 personen (vierpersoonskamer)

 

€1350

Reserveringskosten

  • Reserveringskosten € 15,- per boeking • Bijdrage Calamiteitenfonds, € 2,- per boeking (max. 9 personen)

Ter plaatse te betalen

  • Parkentrees (National Park Pass geldig in alle parken, per auto $80,-)

Toelichting

  • prijzen zijn per persoon, inclusief autohuur en exclusief heen- en terugreis
  • de prijs die geldt voor een reisgezelschap van 3 en 4 personen is ook gebaseerd op 1 kamer met meestal 2 tweepersoonsbedden
  • bij een verblijf op vrijdag of zaterdag in Las Vegas wordt een toeslag geheven